De ICE-mazing Trechter: Coolness & Efficiency in één

De ICE-mazing Trechter: Coolness & Efficiency in één

De ICE-mazing Trechter: Coolness & Efficiency in één

Maak kennis met onze nieuwste product: de ICE-mazing Trechter, dé onmisbare schakel in het KEITH® WALKING FLOOR® Ice Storage & Conveying systeem, geproduceerd door RPP Kunststofoplossingen. 


Deze innovatieve trechter is de spil van een buffer silo met bewegende vloer, waarin 's nachts het ijs zich verzamelt en overdag handig wordt verpakt in zakken van 1, 5 en 10 kilo, klaar om jouw frisdrank een koel en verfrissend tintje te geven. Wat deze ICE-mazing Trechter echt spectaculair maakt? Hij is vervaardigd uit HDPE, verstevigd met aluminium om corrosie geen schijn van kans te geven. Hierdoor kan hij moeiteloos de tand des tijds doorstaan, keer op keer. 
Een slimme en praktische zet om de trechter in vier delen te leveren. Waarom? Simpelweg omdat de afdeling waar hij zijn thuis vond alleen via een loopdeur bereikbaar was, maar we lieten ons niet tegenhouden. We lossen het op!
Wist je trouwens dat de ICE-mazing Trechter niet alleen zorgt voor heerlijk gekoelde drankjes, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid? Een win-win situatie! 


Ontdek meer in de fascinerende video. Koel blijven was nog nooit zo leuk! 


Marketing & Communicatie
Informatie
03 augustus 2023
bekijk website

Vormtechnieken

Familiebedrijf RPP Kunststofoplossingen produceert hoogkwalitatieve kunststofproducten door middel van kunststoflassen, vacuümvormen, frezen en andere vormtechnieken. Benieuwd naar onze diensten? Lees er hieronder meer over!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!