Over RPP
In een paar stappen naar succes

Over RPP

Familiebedrijf RPP Kunststofoplossingen (Nieuwleusen, Overijssel) is een internationaal opererende toeleverancier van kunststofproducten en kunststofonderdelen. RPP bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en telt zo'n 20 medewerkers. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers bieden wij u dè oplossing voor uw 'kunststofprobleem'. 

Niks is bij ons te gek. Voor elk kunststofgerelateerd probleem kunt u bij ons terecht. Kunststofproducten worden bij ons zowel met de hand als machinaal vervaardigd, gebasseerd op wat voor uw product het beste is. RPP Kunststofoplossingen is gespecialiseerd in kunststoflassen en vacuümvormen. Met deze unieke combinatie in handen bieden wij onze klanten een bredere oplossing en leveren wij een completer eindproduct af. Daarnaast telt ons assortiment meer dan zeven verschillende kunststofsoorten met verschillende eigenschappen, passend bij uw wensen. Wij zijn actief in elk denkbare sector, van agrarisch tot sport tot de medische industrie. 

Duurzaam ondernemen staat bij RPP Kunststofoplossingen hoog in het vaandel. Zo werken we onder andere met gerecyclede kunststoffen en verzamelen we alle restafval uit de productie om direct weer te gebruiken als grondstof. Meer informatie over het thema duurzaamheid binnen RPP? Bezoek de pagina 'Duurzaam ondernemen'!

Soorten Kunststof

RPP Kunststofoplossingen is een zeer divers bedrijf op kunststofgebied. Naast de verschillende vormtechnieken bieden wij u een breed assortiment aan kunststoffen aan, zodat u uw product compleet naar wens kunt inrichten. Bij RPP werken wij onder andere met:

  • ABS Acrylonitril               
  • PP Polypropyleen 
  • HDPE Polyetheen                         
  • PETG Polyteentereftalaat Glyco
  • Butadieen Styreen                       
  • PC Polycarbonaat
  • PS Polystyreen                 
  • PMMA Polymethylmethacrylaat

Heeft u een vraag over een van de kunststoffen? Of heeft u voor uw product een andere kunststof in gedachten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kunststof is overal

Tegenwoordig zijn kunststoffen overal te vinden. Voorheen waren wij voornamelijk in de agrarische- en industriële branche werkzaam. Nu zien wij steeds meer sectoren naar boven drijven op het gebied van kunststof. In de loop der jaren hebben wij dan ook onze sporen verdiend op andere markten zoals de landbouw, tuinbouw, grond-, weg- en waterbouw, carrosseriebouw, sport, medische industrie, interieur, reclame en automotive. We zijn dus van alle markten thuis. 


Heeft u een idee of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen in uw secotor/branche? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!